OPEN DAY BISKUT RAYA 2018

COOKIES PARTY & MEET n GREET 🌸 😘 Jomss yus open d house utk sesi rasa biskut raya. kek raya.  hamper raya..FOR FREE !!! 😘 sape2 yg selalu tgk kat wall yus.. haa ni masa dia boleh dtg ajak kawan2.. boleh makan. rasa. dan terus beli dan booking utk raya.. 😘  yg best lagi..sape yg dtg berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah yg best.... 😘 whatsap yus dulu before dtg.. utk yus sent location.. boleh bawak kawan2.. EJEN2 BISKUT RAYA DI ALU2 KAN... YG NAK JADI EJEN BISKUT RAYA PUN DI ALU KAN... Taakk sabar nk jumpa korang semua.. see u !!! wasap tau. yus tunggu 🌸🌸


BISKUT RAYA 2018


BISKUT RAYA 2018

BISKUT RAYA🌸 HAMPER RAYA🌸 KEK RAYA YUSGREATIDEA 2018

bismillah.. 😘 tahun ni terdapat 22 jenis biskut, 2 jenis kudapan, 9 set hamper dgn harga berbaloi dan 8 jenis kek raya yg sedap.  enak.  tahan lama utk raya anda! 😘 order utk raya dah buka.  order boleh dibuat melalui wasap direct kepada yus 012902602. boleh PM / DM / SMS 😘 penyertaan utk ejen biskut raya juga masih di buka 😘 yus akan open order utk biskut makan2 sebelum puasa ya.. 💟 boleh pilih2 dulu mana yg berkenan..masuk bucket list anda utk raya nnt.. #biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya


EJEN BISKUT RAYA


BISKUT RAYA 2018 SEDAP

BISKUT RAYA🌸 HAMPER RAYA🌸 KEK RAYA YUSGREATIDEA 2018

bismillah.. 😘 tahun ni terdapat 22 jenis biskut, 2 jenis kudapan, 9 set hamper dgn harga berbaloi dan 8 jenis kek raya yg sedap.  enak.  tahan lama utk raya anda! 😘 order utk raya dah buka.  order boleh dibuat melalui wasap direct kepada yus 012902602. boleh PM / DM / SMS 😘 penyertaan utk ejen biskut raya juga masih di buka 😘 yus akan open order utk biskut makan2 sebelum puasa ya.. 💟 boleh pilih2 dulu mana yg berkenan..masuk bucket list anda utk raya nnt.. #biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya


COOKIES PARTY MEET n GREET

COOKIES PARTY & MEET n GREET 🌸 😘 Jomss yus open d house utk sesi rasa biskut raya. kek raya.  hamper raya..FOR FREE !!! 😘 sape2 yg selalu tgk kat wall yus.. haa ni masa dia boleh dtg ajak kawan2.. boleh makan. rasa. dan terus beli dan booking utk raya.. 😘  yg best lagi..sape yg dtg berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah yg best.... 😘 whatsap yus dulu before dtg.. utk yus sent location.. boleh bawak kawan2.. EJEN2 BISKUT RAYA DI ALU2 KAN... YG NAK JADI EJEN BISKUT RAYA PUN DI ALU KAN... Taakk sabar nk jumpa korang semua.. see u !!! wasap tau. yus tunggu 🌸🌸


BISKUT RAYA 2018

SAPE NAK MENANG LOKET EMAS 916.. PASTU DAPAT LAGI DUIT POKET RM 1000++.. OPEN FOR EJEN BISKUT RAYA YUSGREATIDEA 2018..

🌸 yuran ejen serendah RM35. free sampel biskut raya.  flyers utk iklan. .. 🌸 tidak perlu modal pendahuluan.. 🌸 untung yg best.... capai target jualan dapat lagi menang loket emas 916 dan duit poket rm 1000++
🌸 pelbagai jenis produk.  biskut raya.  kek raya.  hamper raya.  kudapan raya.. boleh direct wasap yus.  sy akan bg detail lengkap cara nk jadi ejen. 0129026202.. BISKUT RAYA YUSGREATIDEA
💟 tahun ke 9 💟


BISKUT RAYA 2018

BISKUT RAYA🌸 HAMPER RAYA🌸 KEK RAYA YUSGREATIDEA 2018

bismillah.. 😘 tahun ni terdapat 22 jenis biskut, 2 jenis kudapan, 9 set hamper dgn harga berbaloi dan 8 jenis kek raya yg sedap.  enak.  tahan lama utk raya anda! 😘 order utk raya dah buka.  order boleh dibuat melalui wasap direct kepada yus 012902602. boleh PM / DM / SMS 😘 penyertaan utk ejen biskut raya juga masih di buka 😘 yus akan open order utk biskut makan2 sebelum puasa ya.. 💟 boleh pilih2 dulu mana yg berkenan..masuk bucket list anda utk raya nnt.. #biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya


EJEN BISKUT RAYA 2018

OPEN FOR EJEN BISKUT RAYA YUSGREATIDEA 2018..

🌸 yuran ejen serendah RM35. free sampel biskut raya.  flyers utk iklan. ..
🌸 tidak perlu modal pendahuluan..
🌸 untung yg best....  capai target jualan dapat lagi menang loket emas 916.
🌸 pelbagai jenis produk.  biskut raya.  kek raya.  hamper raya.  kudapan raya..

boleh direct wasap yus.  sy akan bg detail lengkap cara nk jadi ejen. 0129026202..
or boleh terus tekan link utk direct wasap

https://goo.gl/sQoH2a

BISKUT RAYA YUSGREATIDEA
💟 tahun ke 9 💟