BISKUT RAYA 2018

Meh sape lagi belum order biskut raya.. yus open 3 hari lagi sebelun tutup order isnin depan 21 mei... wasap yus 0129026202💟💟


BISKUT RAYA 2018

BISKUT RAYA🌸 HAMPER RAYA🌸 KEK RAYA YUSGREATIDEA 2018

bismillah.. 😘 tahun ni terdapat 22 jenis biskut, 2 jenis kudapan, 9 set hamper dgn harga berbaloi dan 8 jenis kek raya yg sedap.  enak.  tahan lama utk raya anda! 😘 order utk raya dah buka.  order boleh dibuat melalui wasap direct kepada yus 0129026202

#biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya


BISKUT RAYA 2018


CRUNCHY FLORENTINE


OPEN DAY COOKIES PARTY

terima kasih semua yg hadir. we love u


BISKUT RAYA 2018

Joms pilih biskut raya anda.. 10 days left before we close order !

wasap yus 0129026202


BISKUT RAYA 2018

SEMUA CUSTOMER YUSGREATIDEA !!! Tempah BISKUT RAYA. KEK RAYA. HAMPER RAYA dalam 3 hari ni bermula 10 mei hingga 12 mei... anda akan dpt 10% diskaun untuk total pembelian🌸🌸 💓 JOM TEMPAH SEKARANG !!! senarai biskut. kek. hamper.boleh scroll my previous post.. atau nk cepat zass wasap yus 012-9026202

#newmalaysia #happyrebornmalaysia #entrepreneurlife #realbussines #biskutraya #hamperraya #kekraya #putrajaya


HAMPER RAYA 2018

MINI HAMPER BISKUT RAYA FOR TEACHER DAYss... RM 13 only !!!
beli 10 set above jadi RM 11 ... 💟 ada 16 pcs biskut.. mix n match.. cantek.. sedap..dan meriah utk bg hadiah..
💟 no minimum order.. meh wasap yus 0129026202

#biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya #hamperraya #hamperrayamurah


BISKUT RAYA 2018

sempena promo 10% diskaun untuk semua booking for biskut.kek.hamper raya... ramai yg pulun masuk order today... ada lagi 2 hari promo.. mai pilih2 dan terus wasap yus ya.. 0129026202


OPEN DAY BISKUT RAYA 2018

COOKIES PARTY & MEET n GREET 🌸 😘 Jomss yus open d house utk sesi rasa biskut raya. kek raya.  hamper raya..FOR FREE !!! 😘 sape2 yg selalu tgk kat wall yus.. haa ni masa dia boleh dtg ajak kawan2.. boleh makan. rasa. dan terus beli dan booking utk raya.. 😘  yg best lagi..sape yg dtg berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah yg best.... 😘 whatsap yus dulu before dtg.. utk yus sent location.. boleh bawak kawan2.. EJEN2 BISKUT RAYA DI ALU2 KAN... YG NAK JADI EJEN BISKUT RAYA PUN DI ALU KAN... Taakk sabar nk jumpa korang semua.. see u !!! wasap tau. yus tunggu 🌸🌸


BISKUT RAYA 2018


BISKUT RAYA 2018

BISKUT RAYA🌸 HAMPER RAYA🌸 KEK RAYA YUSGREATIDEA 2018

bismillah.. 😘 tahun ni terdapat 22 jenis biskut, 2 jenis kudapan, 9 set hamper dgn harga berbaloi dan 8 jenis kek raya yg sedap.  enak.  tahan lama utk raya anda! 😘 order utk raya dah buka.  order boleh dibuat melalui wasap direct kepada yus 012902602. boleh PM / DM / SMS 😘 penyertaan utk ejen biskut raya juga masih di buka 😘 yus akan open order utk biskut makan2 sebelum puasa ya.. 💟 boleh pilih2 dulu mana yg berkenan..masuk bucket list anda utk raya nnt.. #biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya


EJEN BISKUT RAYA


BISKUT RAYA 2018 SEDAP

BISKUT RAYA🌸 HAMPER RAYA🌸 KEK RAYA YUSGREATIDEA 2018

bismillah.. 😘 tahun ni terdapat 22 jenis biskut, 2 jenis kudapan, 9 set hamper dgn harga berbaloi dan 8 jenis kek raya yg sedap.  enak.  tahan lama utk raya anda! 😘 order utk raya dah buka.  order boleh dibuat melalui wasap direct kepada yus 012902602. boleh PM / DM / SMS 😘 penyertaan utk ejen biskut raya juga masih di buka 😘 yus akan open order utk biskut makan2 sebelum puasa ya.. 💟 boleh pilih2 dulu mana yg berkenan..masuk bucket list anda utk raya nnt.. #biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya


COOKIES PARTY MEET n GREET

COOKIES PARTY & MEET n GREET 🌸 😘 Jomss yus open d house utk sesi rasa biskut raya. kek raya.  hamper raya..FOR FREE !!! 😘 sape2 yg selalu tgk kat wall yus.. haa ni masa dia boleh dtg ajak kawan2.. boleh makan. rasa. dan terus beli dan booking utk raya.. 😘  yg best lagi..sape yg dtg berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah yg best.... 😘 whatsap yus dulu before dtg.. utk yus sent location.. boleh bawak kawan2.. EJEN2 BISKUT RAYA DI ALU2 KAN... YG NAK JADI EJEN BISKUT RAYA PUN DI ALU KAN... Taakk sabar nk jumpa korang semua.. see u !!! wasap tau. yus tunggu 🌸🌸


BISKUT RAYA 2018

SAPE NAK MENANG LOKET EMAS 916.. PASTU DAPAT LAGI DUIT POKET RM 1000++.. OPEN FOR EJEN BISKUT RAYA YUSGREATIDEA 2018..

🌸 yuran ejen serendah RM35. free sampel biskut raya.  flyers utk iklan. .. 🌸 tidak perlu modal pendahuluan.. 🌸 untung yg best.... capai target jualan dapat lagi menang loket emas 916 dan duit poket rm 1000++
🌸 pelbagai jenis produk.  biskut raya.  kek raya.  hamper raya.  kudapan raya.. boleh direct wasap yus.  sy akan bg detail lengkap cara nk jadi ejen. 0129026202.. BISKUT RAYA YUSGREATIDEA
💟 tahun ke 9 💟


BISKUT RAYA 2018

BISKUT RAYA🌸 HAMPER RAYA🌸 KEK RAYA YUSGREATIDEA 2018

bismillah.. 😘 tahun ni terdapat 22 jenis biskut, 2 jenis kudapan, 9 set hamper dgn harga berbaloi dan 8 jenis kek raya yg sedap.  enak.  tahan lama utk raya anda! 😘 order utk raya dah buka.  order boleh dibuat melalui wasap direct kepada yus 012902602. boleh PM / DM / SMS 😘 penyertaan utk ejen biskut raya juga masih di buka 😘 yus akan open order utk biskut makan2 sebelum puasa ya.. 💟 boleh pilih2 dulu mana yg berkenan..masuk bucket list anda utk raya nnt.. #biskutraya #biskutraya2018 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #putrajaya #kualalumpur #homebakers #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #dengkil #kajang #ejendiperlukan #ejenwanted #ejenbiskutraya #kekputrajaya


EJEN BISKUT RAYA 2018

OPEN FOR EJEN BISKUT RAYA YUSGREATIDEA 2018..

🌸 yuran ejen serendah RM35. free sampel biskut raya.  flyers utk iklan. ..
🌸 tidak perlu modal pendahuluan..
🌸 untung yg best....  capai target jualan dapat lagi menang loket emas 916.
🌸 pelbagai jenis produk.  biskut raya.  kek raya.  hamper raya.  kudapan raya..

boleh direct wasap yus.  sy akan bg detail lengkap cara nk jadi ejen. 0129026202..
or boleh terus tekan link utk direct wasap

https://goo.gl/sQoH2a

BISKUT RAYA YUSGREATIDEA
💟 tahun ke 9 💟


STAFF WANTED

TEAM BISKUT RAYA YUSGREATIDEA 2018

😊 sape2 yg ada adik.  kakak.  makcik ke
ibu yg free...  or belum bekerja.  bosan dok rumah xde buat apa...  meh join team biskut raya yusgreatidea...

😊 kite sama2 belajar dan buat biskut raya dan hamper korporat...

😊 suasana kerja yg best.  selesa bagaikan di rumah.. makanan. lunch. kudapan..  penginapan selesa ketika lunch di sediakan...

😊 gaji dan detail yg lain2 boleh terus wasap yus ya... 0129026202

😊 LOKASI DI PRESINT 17 PUTRAJAYA.  feel free to repost dan share kepada sesiapa yg berminat ya...

#parttime #jawatankosong #jawatankosongputrajaya #staffwanted #putrajaya
#desapinggiranputra #dengkil #bangi #kajang #jobvacancy #vacancy #biskutraya2018 #biskutraya #biskutrayamurah