BISKUT RAYA BAJET 2017

HAMPER BISKUT RAYA YUSGREATIDEA ❤

PAKEJ E *** lebih jimatt

☺RM 40 - tiada min order.
☺5 jenis biskut ( yus yg tetapkan. Biasanya adalah RED VELVET / TIRAMISU/ CHOC CORNFLAKE/ TART NENAS) depend pada stok..
☺ jika nk request biskut tertentu minimum 5 set.

🌸 perlu order sekurang2 4 hari awal dari tarikh
🌸 jenis biskut dalam hamper akan di beri yg 5top seller / atau selagi stok biskut masih ada.
🌸 boleh nego harga jika nak order 50 box above @ Putrajaya


HAMPER BISKUT RAYA 2017

HAMPER BISKUT RAYA YUSGREATIDEA ❤

PAKEJ A

☺RM 65 - tiada min order.
☺2 jenis biskut ( yus yg tetapkan. Biasanya adalah RED VELVET / TIRAMISU/ CHOC CORNFLAKE/ TART NENAS) depend pada stok..
☺ jika nk request biskut tertentu minimum 4 set.

PAKEJ B

☺RM 150
☺ 4 Jenis biskut premium + biskut + air sparkle + coklat
☺ tiada minimum order

PAKEJ C

☺ RM 200
☺ 5 jenis biskut + biskut 2 jenis + air sprkle + coklat + kurma
☺ tiada minimum order

PAKEJ D ( mini)

☺RM 20 ( dan ke atas depend on biskut / deco)
☺ biskut lebih kurang 16 ke 20 pcs.
☺ box di ikat dengan riben
☺ minimum 10 box.kalau nk banyak bleh nego.

🌸 perlu order sekurang2 4 hari awal dari tarikh
🌸 jenis biskut dalam hamper akan di beri yg 5top seller / atau selagi stok biskut masih ada.
🌸 boleh nego harga jika nak order 100 above

#hamperbiskutraya2017 #hamperraya #hamperbiskutraya #biskutraya2017


BISKUT RAYA 2017 ❤ SEDAP ❤ MURAH

Haaa kawan2 sape yg nak order biskut raya meletops dari yusgreatidea.. meh boleh contact yus...

Sempena tahun ke 8 .. yus nak bg reward sket utk pembelian 2 balang biskut raya ke atas ( boleh campur2) anda layak utk masuk cabutan bertuah bernilai seutas loket emas 916....

Last order adalah pada 7 ramadhan ( 2 JUN 2017)....

Semua harga adalah sama RM 29 per box..tarikh collect nnt seminggu sebelum raya.. pick up point :

☺presint 17 putrajaya
☺ datuk keramat KL
☺Alor gajah Melaka

So boleh cuci mata.. pilih mana nakk.. trus pm saya.. whatsp atau sms yus ya.. 0129026202....
Mana tahuu... raya ni dpt pakai loket emas baru...

#biskutraya #biskutraya2016 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #kajang #dengkil #kl #kipidap #dongibab #macaron #bazaarpaknil #love #alhamdulillah #ejenbiskutraya #ejendiperlukan


STAFF BISKUT RAYA DI PERLUKAN

STAFF BISKUT RAYA DI PERLUKAN !!!

☺ sape2 yg berminat utk menjadi sebahagian team biskut raya yusgreatidea 2017 sgt2 di alu alukan.. KRITERIA

❤ wanita. Solat. Rajin utk belajar dan komitmen
❤ lokasi presint 17 putrajaya
❤ pengambilan bermula 25 april hingga minggu kedua puasa
❤ hari bekerja pada ISNIN hingga JUMAAT sahaja.. SABTU AHAD is cuti .. yeaayy!
❤ waktu bekerja 8.30pg hingga 5 ptg.. lunch 1 jam.. lunch makan sedap2 di sediakan...OT juga di sediakan..
❤ prefer mereka yg tinggal di putrajaya / berdekatan yg ada kenderaan sendiri... bas nadi putra juga ada lalu di kediaman yus .
❤ sape2 yg berminat meh wasap/ Pm yus bgtau gaji dan OT nnt ya....

☺ sape2 yg ada .. adik ke.. kakak ke.. makcik2 ke yg tak buat apa2 kat rumah tu.. meh pelawa mereka menimba sedikit pengalaman.. berkongsi rezeki bersama2... Feel free to share & spread

YUSRA 0129026202

#biskutraya2017 #biskutraya #biskutrayaputrajaya #cookies #staffwanted #pekerjadiperlukan


KEK BIRTHDAY PUTRAJAYA


MACARON PUTRAJAYA


KEK BIRTHDAY PUTRAJAYA


NUTELLA BELGIUM COOKIES

Petang ni selasa 3 jan 2016... boleh collect nutella belgium cookies dekat BANGI GATEAWAY..

Yus ada kat sana pukul 5 suku sampai 6 ptg... sape nak mai boleh selit order ya...

PROMO MINGGU INI ( 3 JAN HINGGA 7 JAN - selasa - sabtu)

Belgium nutella cookies

RM 14 per bottle / 180g
☺ wasap yus 0129026202

#mixbox #desert #putrajayadelivery #putrajaya #homebase #homebaker #igers #fooddeliveryputrajaya #food #cake #bangi #dengkil #kl #alhamdulillah #bakers #pavlova #brownies #creampuff #tart #fambrozenkenari #cheesecake #birthdaycake #sayajual #bazaarpaknil #bakingclass #cikgubaking #presint17 #love #foodporn