BISKUT RAYA 2016 - PUTRAJAYA - KUALA LUMPUR- MELAKA

Haaa kawan2 sape yg nak order biskut raya meletops dari yusgreatidea.. meh boleh contact yus...

Sempena tahun ke 7 .. yus nak bg reward sket utk pembelian 2 balang biskut raya ke atas ( boleh campur2) anda layak utk masuk cabutan bertuah bernilai seutas loket emas 916....

Last order adalah pada 5 ramadhan....

Semua harga adalah sama RM 28 per box..tarikh collect nnt seminggu sebelum raya.. pick up point :

☺presint 17 putrajaya
☺ datuk keramat KL
☺Alor gajah Melaka

So boleh cuci mata.. pilih mana nakk.. trus pm saya.. whatsp atu sms yus ya.. 0129026202....
Mana tahuu... raya ni dpt pakai loket emas baru...

#biskutraya #biskutraya2016 #biskutrayamurah #biskutrayaputrajaya #sayajual #sayajualbiskutraya #bangi #kajang #dengkil #kl #kipidap #dongibab #macaron #bazaarpaknil #love #alhamdulillah #ejenbiskutraya #ejendiperlukan





EJEN BISKUT RAYA 2016 DI PERLUKAN

OPEN FOR EJEN BISKUT RAYA YUSGREATIDEA..

YURAN HANYA RM 30 ... TIADA MODAL DI PERLUKAN...

Yus nak rasmikan flyers yg baru dapat ... ada bau2 kilang lagi.. tq dekat official designer product yusgreatidea @printsaja @printsaja servis tiptop......

☺ calling for sesiapa yg nak jadi ejen  biskut raya yusgreatidea... pendaftaran dah di buka.... boleh terus wasap yus or PM utk detail 0129026202
☺ ejen tahun ni yus hanya ambil 100 org sahaja ya.. so first come first.....
☺ keuntungan RM5 ke RM7 untuk setiap balang + lagi.. anda akan menerima loket emas 916 bila capai target jualan....
☺ mehhh sape nak himpun duit raya meh wasap yus ya.... . #biskutraya
#biskutraya2016 #ejenbiskutraya #ejendiperlukan #biskutrayaputrajaya #biskutrayakl #sayajualbiskutraya #sayajual #biskutrayahomemade #putrajaya #bangi #ejen


KELAS PROMO PUTRAJAYA

KELAS PROMO SUPER SABTU...

RM 80 SAHAJA  !!!

Tarikh : 9 april 2016
Hari : sabtu
Masa : 10.30 pagi hingga 1 tgahri
Yuran : RM 80 ( biasa rm 350)
Lokasi : presint 17 putrajaya

** wasap yus utk booking tempat anda 0129026202
** yus akan ajar cara membuat cream puff super gebus dan lime brownies super sedappp


KELAS MACARON PUTRAJAYA

KELAS PROMO ULANGAN MACARON...

Tarikh :  2 april 2016
Hari : sabtu
Masa : 10pg hingga 1 tghari
Harga : RM 90 ( harga asal RM 250)
Lokasi : presint 17 putrajaya

** yus akan ajarkan cara membuat macaron yg cun.. sedap.. mudah... dan juga filling yg maveless..

** meh wasap yus utk booking 0129026202

#bakingclass #macaron #macaronclass #putrajaya #malaysia #macarons


PROMO MIX BOX PUTRAJAYA

PROMO MIX BOX RM 45 ...

☺ 4 pcs mini seafood tacos
☺ 2 box chicken mushroom fritatta
☺ 6 pcs nutella fudgy brownies
☺ 6 pcs healthy congo bar
☺ 2 pcs mini berries pavlova

** yus gabungkan menu savory & manisan yg lazat ..
** promo bermula RABU hingga SABTU ( 16mac - 19mac)
** terhad kepada 200 set sahaja. First come first
** mohon wasap yus utk booking. Maklum terus nak collect hari apa dan time.

Cth : salam. Saya kajol nak order mix box 5 set collect khamis 5ptg ..

YUS 0129026202 - selfpikap presint 17 putrajaya.

#mixbox #promo #bakersputrajaya ##putrajaya #malaysia #swapreview #byyusgreatidea #alhamdulillah #kipidap #dongibab #love #bazaarpaknil #bangi #dengkil #kl #brownies #pavlova #congobar #blondies #macaron #kangenwater #kangenwaterputrajaya #presint17 #promotion #deliciuos


YUSGREATIDEA DI RTM 1 ( 13 MAC 2016)

[ LIVE DI RANCANGAN SELAMAT PAGI MALAYSIA AHAD 13 MAC 2016 ]

[ CONTEST TAG. SHARE. WIN]

❤ Alhamdulillah.. again.. esok YUSGREATIDEA akan ke udara secara langsung di rancangan SELAMAT PAGI MALAYSIA RTM 1. untuk slot MENU HUJUNG MINGGU...jam 8 ke 8.30 pagi...

❤ Yus akan demokan esok kek yg super comel dan meletops.. KEK ALICE IN WONDERLAND..utk lagi best yus akan buka contest utk u olls . Caranya :

☺ Ketika yusgreatidea sedang ke udara di TV.. anda hanya perlu snap gambar ATAU merakam video ( snap sebanyak mungkin dgn angle yg cantek )
☺ post di FB anda dan tag gambar atau video tersebut dekat  :
Yusra Ismail ( di facebook ) ATAU YUSGREATIDEA ( di instagram )
☺ letak caption yg  menarik ( cth : ohh comelnya cikgu baking saya @yusra ismail dlm TV ) ☺
☺ anda boleh pos gamba dan video sebanyak mungkin.. team yusgreatidea akan memilih 3 pemenang terbaik dan HADIAH MENARIK menanti anda... jika anda tinggal jauh , yus akan pos hadiah tersebut... tarikh akhir utk submit pic dan video adalah sehingga isnin 14 mac .

❤❤ so. Esok bangun awal pagi.. duduk terpacak depa  TV sambil pegang gajet anda eh... dah la bleh tgk buat kek pastu bleh menang hadiah lagi kan... terima kasih atas sokongan anda...

Muahhh ciked

#yusgreatideamasuktvlagi #selamatpagimalaysiaRTM #selamatpagimalaysiatv1 #RTM1 #malaysia #sunday #ahad #onair #alhamdulillah #kipidap #dongibab


KANGEN WATER PUTRAJAYA

☺Alhamdulillah.. rutin setiap pagi utk proses air kangen....permintaan dah amat tinggi utk air kesihatan ini..

☺Sape2 yg nak beli air kangen boleh wasap yus.. kite ada free delivery hari ini dan esok di sekitar putrajaya dan bangi.... runner tengah baik hati nak tambah pahala...

☺RM 10 / botol 4.5 liter... sape2 yg nak refill or ada botol sendiri pun  amat di alukan...

. ☺Yus 0129026202 presint 17 putrajaya

#kangen #kangenwatermurah #kangenwaterputrajaya #kangenwaterkl #kangenwatermalaysia #kangenwater #sayajualairkangen #sayajualkangenwater #kipidap #dongibab #malaysia #putrajaya #kl #instagram #foodporn #love #healthy #healthychoices #burn #beautifulwater #alhamdulillah #presint17


KANGEN WATER PUTRAJAYA . KL . MELAKA

KANGEN MIRACLE WATER

☺ Lagi produk baru YUSGREATIDEA... GAYA HIDUP SIHAT - air tinggi alkali yg dapat menyingkirkan toksin. Meneutralkan asid dalam tubuh dan struktur air yg halus terus menyerap dlm badan. Menggunakan teknologi JEPUN yg canggih.

☺ sesuai pada setiap peringkat lapisan umur
☺ membantu menurunkn berat badan dan detox
☺ utk kulit yg lebih cantek dan flawless
☺ merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit ❤ Harga : RM 10 / 4.5 liter
❤  RM 4 / 1.5 liter
❤ Harga refill : RM 7 / 4.5 liter

Pickup point : ☺ presint 17 putrajaya. Datuk keramat KL. Bangi. Alor gajah melaka.

** Delivery di area PUTRJAYA dan kawasan berdekatan
** Ejen di perlukan dengan komisen & reward pencapaian terbaik.
** terus wasap Yus 0129026202 utk booking ~ CHANGE YOUR WATER CHANGE YOURLIFE ~

#kangenwater#kangenwatermurah #kangenwaterputrajaya #miraclewater #putrajaya #malaysia #ejen #ejendiperlukan #ejendiperlukanseluruhmalaysia #kipidap #dongibab #byyusgreatidea #kangen #healthy


MIX BOX PROMO PUTRAJAYA

PROMO MIX BOX !!!! 7 in 1 BOX only RM 45...

☺ 4 pcs nutella fudgy brownies
☺ 4 pcs congo bars
☺ 4pcs strawbery tart
☺ 3 pcs macaron
☺ 2 pcs lime kasturi brownies
☺ 2 pcs red velvet cheese brownies
☺ 2 pcs mini pavlova

** promo 7 jenis desert terbaik hanya dalam 1 box dgn harga terbaik..
** promo  hanya pada khamis . Jumaat. Sabtu . (25hb - 27hb feb )
** mix box adalah fix....maaf anda tidak boleh tambah atau tolak menu2 tersebut ☺
** self pikap presint 17 putrjaya
** yus open utk 150 set sahaja utk 3 hari ni.. so while stok last yaaa.....
** meh wasap utk order 0129026202..

Lets share and spread the love of dessert ❤❤❤ #promo #mixbox #dessert #putrajaya #malaysia #sayajual #byyusgreatidea #love #macaron #nutella #brownies


KELAS PROMO MINGGU INI 19 FEB 2016


PROMOSI PAVLOVA + NUTELLA BROWNIES

☺ PROMO PAVLOVA + NUTELLA BROWNIES ☺

❤ Pavlova bulat saiz 6 inc - RM 25 sahaja !!
❤ nutella fudgy brownies 9 inc boleh potong 36pcs - rm 40
❤ promo bermula khamis hingga sabtu ( 11hb ke 13hb feb )

** self pikap dekat presint 17 putrajaya..
** wasap yus 0129026202
** yus open terhad 100 pcs each jenis yaa

#pavlova #brownies #putrajaya #malaysia #swapreview #kipidap #dongibab #sayajual


KELAS BAKING YUSGREATIDEA


KELAS SAVORY PUTRAJAYA - MII SEAFOOD TACOS


CAKE PUTRAJAYA

U olls... sape2 yg nak order any cake or dessert meh wasap yus...

☺☺ self pikap kat presint 17 putrajaya